KOŽA

Turska beauty rutina koja čini čuda za vašu kožu lica

Besprijekoran ten nadohvat ruke!

Lijep i zdrav izgled kože lica nešto je čemu uglavnom svi težimo. Iako je beauty rutina poprilično individualna, ono na što gotovo svi obraćamo pažnju je temeljito čišćenje kože. No, ponekad unatoč tome što smo svojoj koži lica pružili najbolju njegu, ujutro se probudimo s neugodnim iznenađenjem. Neželjeni prištići znaju pretvoriti naš blistavi ten u pravu bojišnicu, ali uz pomoć turske beauty rutine i taj problem ima svoje rješenje!

Iako ste možda mislili da se akne jedino mogu pojaviti u pubertetu te da odrastanjem tamo i ostaju, varate se! Na našu žalost, pojava neželjenih akni je moguća i nakon puberteta, a crvenilo, upala i ožiljci negativne su posljedice koje akne ostavljaju na našem licu. Uzroci zbog kojih ovaj neželjeni gost dolazi na naše lice mogu biti raznoliki, ali ponekad na njihovu pojavu zaista ne možemo utjecati. Sjetite se samo koliko borbi ste znali voditi kako bi spriječili upalne procese na svojoj koži, polazeći od uravnotežene prehrane pa sve do odabira poprilično skupih preparata za njegu kože, da bi na kraju rezultati izostali. No, mjesta za paniku nema jer na svu sreću živimo u vremenu kada postoji rješenje za svaki kozmetički problem, a on leži u turskoj.

Tajna besprijekornog tena nalazi se u proizvodu naziva 'kese', koji je malo skuplji od klasičnog ručnika koji inače koristimo. Iako ' kese' izgledom podsjeća na ručnik, njegova uloga je potpuno drugačija te služi za uklanjanje mrtvih stanica kože i poboljšanje njezine cirkulacije. Učestalim korištenjem koža postepeno poboljšava svoj izgled, a sve zbog jedinstvenog tkanja ovog beauty pomagala. Osim uklanjanja akni i čišćenja kože, 'kese' smanjuje pojavu bora i ujednačava ten. Moramo priznati da prirodan izgled kože lica nikada nije bio privlačniji!

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 18.12.2018. u 10:52

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p