KOŽA

Dermalogica ima novi proizvod zbog kojeg koža blista

Razotkrijte novu kožu

Stresna svakodnevica koja se sve više ubrzava ne ostavlja tragove samo na stilu našeg života nego i na našoj koži i izgledu. Znanstvenici su studijama dokazali da koža pati pod utjecajem stresa i biokemijskih procesa koje on uzrokuje u tijelu – sklonija je upalama, kapaciteti obnove joj slabe te je podložna mnogim poremećajima koji mogu ostaviti nepravilnosti na njezinoj površini. Stoga u svoj raspored unesite redovito opuštanje i odmor. To su „sastojci“ koji revitaliziraju kožu lica.

Isključite zvuk mobitela i uključite relaksirajuću glazbu. Zatvorite oči, dišite duboko i priuštite koži trenutke obnove s posljednjim novitetom iz Dermalogice – kućnim pilingom Rapid Reveal Peelom. Djelujući izvana, vrhunskim inovativnim proizvodom koji ublažava bore i ubrzano uklanja odumrle stanice kože, te iznutra, dajući si prostora i vremena za predah i aktiviranje unutarnjih potencijala obnove – vrlo ćete brzo vratiti mladolikost i sjaj svome licu. Ako su stres i vanjski utjecaji nanijeli veću štetu vašoj koži i želite snažniji tretman, iskušajte blagodati Pro Power Peela, profesionalnog pilinga s koncentriranim kiselinama koje su, međutim, upotpunjene njegujućim i obnavljajućim sastojcima i ekstraktima. Zahvaljujući njima nakon ovih tretmana nema zatezanja, dugotrajnog crvenila i nelagode koji su dio standardnih pilinga AHA kiselinama.


Stručnjaci iz Dermalogice stvorili su dosad najjaču formulu s AHA kiselinama dostupnu u slobodnoj prodaji – RapidRevealPeel. Zato sada kožu možemo pomladiti i zagladiti i kućnim tretmanom koji uklanja površinski sloj odumrlih stanica i time briše sitne bore, ublažava duboke, uklanja diskoloracije i površinske ožiljke. Tretman je klinički ispitan i dokazano ubrzava obnovu stanica kože za 44 posto. Ovaj se moćni piling temelji na jedinstvenom kompleksu fitoaktivnih AHA kiselina koje razotkrivaju zdravu, čvršću i zategnutiju kožu, a pritom ne izazivaju dehidraciju. Formuli su dodani biljni enzimi iz fermentirane bundeve koji ubrzavaju obnavljanje stanica, ujednačavaju ton kože i njeguju je pa stoga nema potrebe za oporavkom nakon tretmana. Ovom formulom koža nadoknađuje ono što gubi starenjem – mladolikost, sjaj, tonus i ljepotu. Značajni rezultati postižu se uz vrlo sigurnu primjenu – formula je osmišljena tako da je mogu koristiti i trudnice.

Foto: PR
Objavljeno: 15.11.2018. u 15:16

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p