KOSA

Novogodišnji beauty trikovi za odvažne

Dočekajte Novu godinu u punom sjaju - doslovno!

Kako se godina približava svome kraju, s nestrpljenjem očekujemo tu jednu večer u godini u kojoj moramo zablistati. Nakon što ste osmislili odgovarajući outfit u kojem planirate prigrliti sve ono što nam Nova godina donosi, važno je svoj look upotpuniti beauty detaljima koji će podignuti kompletni izgled. Vjerujemo kako na kraju godine zaista želite zablistati, a kako to učiniti drugačije nego sa šljokicama?

Novogodišnji make up može biti raznoliki, a njegov odabir uglavnom odredi outfit koji smo naumili odjenuti. Tako je crveni ruž česti odabir mnogih jer su crne odjevne kombinacije za novogodišnju noć poprilično popularne, pa crvena boja ruža razbije monotoniju kompletnog looka. No, ako ste cijelu godinu igrali na sigurnu kartu što se tiče make upa, pokušajte pri samom njezinom kraju napraviti beauty odmak te se poigrajte šljokicama. Šljokice su odličan alat za eksperimentiranje, ali kao i u svemu tako i sa šljokicama treba imati mjeru jer nikome nije u interesu da izgleda kao disko kugla. Kada je make up u pitanju, šljokicama možete naglasiti jedan dio lica, a ostatak ostavite neutralnim. Tako možete koristiti šljokičastu paletu sjenila za oči, maskaru ili tuš sa šljokicama ako želite naglasiti oči.

Iako doček Nove godine podrazumijeva zaigranije i nesvakidašnje lookove, šljokice možete nositi i na decentniji način. Sjajilo za usne obogaćeno decentnim šljokicama ili odgovarajući highlighter poslužit će svrsi te pružiti trženi sjaj bez pretjerivanja. Nadalje, ako niste ljubitelji make upa, a voljeli bi svoj novogodišnji izgled upotpuniti pokojim šljokičastim detaljima, poigrajte se lakom za nokte ili frizurom kojoj će šljokice dati dozu odvažnosti i upečatljivosti. Neka godina koja dolazi vidi da smo na nju itekako spremni!

 

Foto: Unsplash, Instagram
Objavljeno: 13.12.2018. u 10:58
Tagovi: šljokice

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p