KOSA

Frizure koje vašoj kosi vraćaju željeni volumen

I najtanja kosa može biti gusta!

Bujna kosa želja je mnogih, ali ponekad majka priroda nije baš darežljiva prema svima kada je volumen kose u pitanju. Većina nas će iskušati gotovo sve kako bi postigli volumeniziraniji izgled frizure, no na svu sreću postoje male i jednostavne frizerske tajne uz koje naša kosa može biti gusta i zanosna.

Rijetka kosa ne izgleda atraktivno, a zbog svoje slabije strukture njezini se vrhovi lakše isušuju. Osim suhoće, tanka kosa ima tendenciju izgledati slabo i beživotno, a to sigurno nije izgled kojem težimo. Stoga je važno ograničiti količinu preparata koje koristimo u svojoj njezi kose te se fokusirati isključivo na šampon i regenerator koji služe za vraćanje kosi volumena. Takvi proizvodi će stvoriti dobru bazu za njegu kose, a posebno obratite pažnju na način njezinog sušenja. Da bi kosa postigla svoj maksimalni volumen, sušite ju s glavom okrenutom prema podu, fenom u smjeru suprotnom od vlasišta.

Također postoje i određeni stilovi šišanja kose s kojima možete postići željeni volumen i zauvijek se oprostiti od neželjenih i beživotnih frizura. Slojevito ošišana kosa pruža volumen vrhovima, a lagani pramenovi kose dat će efekt bujnosti. Već duže vrijeme nas drži ljubav prema bob frizuri, a osim što je ova frizura apsolutni hit, ona pomaže našoj kosi da postigne svoju gustoću. Ako ne želite puno šišati svoju kosu, odličan izbor bi mogle biti i šiške koje će istaknuti vaše crte lica. Važno je da su šiške dulje od obrva i da ih podijelite što više razbarušenije po sredini.

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.11.2018. u 10:40
Tagovi: Kosa, kosa trendovi, kosa

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p