KOSA

Poznate influencerice otkrile koji im je omiljeni alat za kreiranje savršene frizure

Saznali smo recept za savršene kovrče

Svi poznajemo onih nekoliko žena čije frizure na svim fotografijama izgledaju fantastično, baš kao da su netom izašle iz frizerskog salona, dok mi svako malo kuburimo s onim što se popularno zove bad hair day. Kao da svaka vlas vodi neku svoju priču, a naša frizura, koliko se god mi trudile, ne izgleda niti približno kao ona s kojom smo zadovoljno otišle od svoje frizerke.

Je li vam poznat opisani scenarij? Vjerujemo da jest. I premda bismo najradije svaki dan uređivale kosu kod profesionalaca, mnogo je razloga zašto je to nemoguće. Bad hair day najjednostavnije rješavamo šeširima i kojekakvim drugim modnim dodacima no ponekad ne želimo taj tip "kamuflaže" već da nam kosa izgleda savršeno. I da, nije mit, zbilja je moguće u kućnoj radinosti kreirati frizuru koja izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona, a to su nam potvrdile poznate Instagram influencerice Donna Lugonja Petković, Maša Zibar i Jelena Marinović te popularna voditeljica Antonija Blaće koje se na svakoj fotki mogu pohvaliti savršenom frizurom. Znatiželjni kakvi jesmo, morali smo ih upitati u čemu je njihova tajna?

Popularna influencerica Donna Lugonja otkrila nam je kako svoje "barokne lokne" kreira u samo 15 minuta, a ono što posebno nastoji postići kod frizure jest volumen u kosi koji naprosto obožava. Blogerica Maša Zibar nam je rekla kako svoje savršene kovrče također uvija sama ispred svog ogledala, a Jelena Marinović je otkrila kako kosu uvija "peglom" zbog čega joj se mnogi čude. I voditeljica Antonija Blaće se složila da obožava vidjeti valove u svojoj kosi jer joj odlično stoje. Pitate se što je svima zajedničko osim što vole kovrče i valove? Zajednički im je alat koji im pomaže u postizanju savršeno uređene frizure - Philips Auto Curler. Radi se, naime, o revolucionarnom "kreatoru valova i kovrči" koji je super jednostavan za korištenje i koji automatski kovrča pramen koji ste u njega umetnuli. Dobra je vijest i ta da ga obožavaju profesionalci poput poznate hair stilistice Katice Topčić koja je Philips Auto Curler koristila i u backstageu Bipa FASHION.HR-a kreirajući tako frizure koje su izlaskom na pistu mamile dah publike. Bad hair day? Ma, što je to?

Foto: Zvonimir Ferina, Instagram
Objavljeno: 08.11.2018. u 14:16
Tagovi: kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p