KOSA

4 jednostavne frizure koje će izgledati sjajno od jutra do mraka

I ujutro u uredu te navečer na after work druženju
Činjenica je da obožavamo svakakve novitete kad je riječ o kosi i jedva čekamo isprobati iste, no za one dane kad nemate vremena ni ideje što i kako učiniti s neukrotivom frizurom, najradije slažemo klasične frizure.

Postoje neki klasici kojima ćemo se uvijek vraćati, a u ovom slučaju govorimo o kosi. Iako su svakakvi trendovi uzeli maha pa tako gotovo na tjednoj bazi slušamo o novoj it boji ili frizuri, jasno je kako za svakodnevne obveze, poslovne ili privatne, uvijek ćemo posegnuti za što jednostavnijim lookom, ali koji će izgledati sjajno. Izdvojili smo četiri frizure za koje vam ne treba ni frizer ni svakakvi uređaji kojima se jedva znate služiti, dovoljno je nekoliko trenutaka, spretne ruke i tek koja gumica i ukosnica za kosu.


Jednostavni i sjajni valovi

Bez obzira imate li kovrčavu ili ravnu kosu, 'sleek look' moguć je rekreirati u baš svakom trenutku. Dovoljna je tek dobra četka za kosu i fen, a ako ste malo spretniji, uzmite figaro ili peglu za kosu. U svega desetak minuta, izvucite valove i podajte svojoj kosi postojane kovrče i neodoljivi sjaj.


Poigrajte se s ukosnicama

Ukosnice, špangice, gumice, perlice... niz je dodataka za kosu koji su svojedobno zaživjeli kao veliki hitovi, pa su tako gotovo sve kolekcije velikih brendova na ovosezonskim tjednima mode predstavili vlastite verzije koje ćemo zasigurno uskoro viđati i na ulicama. Dovoljna je tek jedna ukosnica sa svake strane baš poput frizura koje su se nosile 90-ih godina, ali možete otići i korak dalje te se poigrati s količinom, bojama i oblikom dodataka.


Visoki rep

Apsolutni klasik koji će izgledati odlično bilo da ste na vrlo važnom poslovnom sastanku ili pak s prijateljicama na ugodnom druženju poslije posla, visoki rep je onaj koji će uvijek držati vrh ljestvice. Opušteni ili zategnuti, različitih tekstura, zaista nije bitno jer visoki rep vizualno 'otvara' lice i pogled, jednostavan je i ne zahtijeva ništa više od gumice za kosu.


Slučajna punđica

Za one dane kad zaista nemate vremena, a jedino s čim raspolažete jest ukosnica za kosu, najjednostavnije je blago podignuti kosu i zavezati ih u opuštenu punđu. Poigrajte se s načinom vezanja i prilagodite punđicu teksturi vaše kose te zapamtite, što nonšalantnije, to bolje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.10.2018. u 11:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p