BEAUTY

5 stvari koje svaka žena treba imati u svojoj torbici

Neka omiljeni beauty proizvodi budu pri ruci

Izlazak iz stana bez omiljene torbice nam je nezamisliv, a u njoj se često nakupe razno razne stvari kojima tamo više i nije mjesto. Od toliko stvari koje se pronađu u našim torbama, imamo osjećaj da je naša torba rupa bez dna pa kako ne bi nosili toliko nepotrebnih stvari sa sobom iskoristite našu listu od 5 proizvoda koji ne zauzimaju puno mjesta, a dobro će vam koristiti.

Koliko puta vam se dogodilo da mobitel zvoni u vašoj torbi, a vi ga ne možete pronaći. Kopate po svojoj torbi i istovremeno se čudite kako su se pojedine stvari uopće pronašle u njoj. Uz nezaobilazne ključeve, novčanik i mobitel vaša torbica bi trebala sadržavati pojedine beauty proizvode kako bi uvijek i svugdje bili spremni za sve izazove koji se pred vas postavljaju. Bilo bi dobro kada bi uvijek u torbi imali balzam za usne, pogotovo jer su sada temperature niske i česti je slučaj da nam se usta brzo osuše i popucaju. Usne zahtijevaju stalnu hidrataciju i njegu pa zato im osigurajte ono što im je potrebno. Isto tako dezodorans ili mali parfem je nešto što će vam vratiti ugodan miris i svježinu nakon što cijeli dan provedete u pokretu pa je dobro imati jedan nadohvat ruke.

Etui koji sadrži rašpicu za nokte, pincetu i škarice je koristan pošto nam napuknuti nokat zna stvarati probleme poput zapinjanja za odjeću, a isto tako uvijek je lijepo vidjeti njegovane nokte. Kada smo kod njege ruku, nikako ne smijete zaboraviti na jednu dobru kremu za ruke kako bi svoje ruke zaštitili od pucanja, što je često kada temperature postanu niske. Što se njege lica tiče, korektor je potreban iako možda nikada niste imali problema s prištićima jer njime možete osvježiti svoju umornu kožu. Korektori u stiku su super rješenje koje ne zauzima puno mjesta u torbici, a služi svrsi. Evo nekoliko prijedloga koji proizvodi bi se trebali pronaći u vašoj torbici već ovog ponedjeljka.

Foto: Unsplash, Instagram, Kiehl's, L'occitane, Pink Panda, NYX, Zara
Objavljeno: 18.11.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p