DIZAJN I ARHITEKTURA

Za pravi božićni ugođaj darujte SH&T poklone

Studio Šesnić&Turković i ovih je blagdana pripremio niz proizvoda koji će razveseliti baš sve

Dosadilo vam je iz godine u godinu darivati bombonijere, parfeme i cvijeće a podjednako je postojan i vaš manjak boljih ideja? Spasonosnu dozu kreativnosti donosi studio Šesnić&Turković, koji ovog Božića donosi zanimljiva rješenja što smjestiti pod bor najmilijih osoba. Nova linija proizvoda posebno će, kako najavljuje Goran Turković, osvojiti poklonike pomalo neozbiljnog humora.

„Iako je prosinac više tradicionalno doba godine, ove smo godine odlučili malo izaći iz okvira i začiniti atmosferu darivanja nečim drugačijim, a nadahnuće smo pronašli u kratici našeg imena. Sve proizvode iz ponude sami smo dizajnirali, a kako izvedba ne bi zaostajala za kreativnošću korišteni su isključivo najkvalitetniji materijali i tisak. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto prema svome ukusu, a što sve nudimo može se provjeriti na ovogodišnjem artOmatu“ – poručio je Turković.


U bogatoj ponudi SH&T poklona tako se nalazi kuharska pregača ‘PRAISE THE COOK OR EAT SH&T’ za sve one koji bi htjeli kuhati kao vječito namrgođeni chef Gordon Ramsay, ali su svjesni svojih kulinarskih nedostataka, šalica ‘COFFEE MAKES YOU SH&T’ za one koji se ni rano ujutro ne boje čuti velike životne istine, bilježnica ‘GET YOUR SH&T TOGETHER’ namijenjema svima koji svake godine ponosno donose novogodišnje odluke, a ubrzo ih još ponosnije krše, blok ‘NOTE THAT SH&T’ za zapisivanje svih onih genijalnih ideja koje vam padnu na pamet, pa makar ih nikada ne realizirali, ruksak ‘FULL OF SH&T’ za sve one stvari koje inače nosite u rukama ili nagurate po džepovima, u rasponu od iznimno važnih do posve beskorisnih, torba ‘FULL OF SH&T’ obujma 13 L za stvari iz gornjeg opisa, SH&T crewneck i SH&T shirt za one koji ne srame nositi iskonski SH&T u svakoj prilici i u svim odjevnim kombinacijama, ukras ‘ALL I GOT FOR CHRISTMAS IS THIS SH&T’ za sve istinoljubive i dovoljno hrabre da priznaju manjak inspiracije te knjiga ‘LOT OF SH&T’ s pregrštom ideja iz Šesnić&Turković studija iz područja vizualnih identiteta, ambalaže, plakata, signalizacije, oglašavanja i sl.

Foto: PR
Objavljeno: 14.12.2018. u 15:16

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p