DIZAJN I ARHITEKTURA

Što kažete na kuglice za bor s dodatkom gina?

Omiljeno piće u novom pakiranju

Svega nekoliko tjedana dijeli nas do Božića, i pravo je vrijeme za razmišljanje o dekoracijama koje će krasiti bor. Unazad nekoliko godina vrlo su popularni nešto otkačeniji i drugačiji ukrasi, a mi smo pronašli jedne neizmjerno šarmantne kuglice za bor koje vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Tradicionalni božićni ukrasi za bor u većini slučajeva dolaze u crvenim, zlatnim ili srebrnim nijansama; elegantni su i profinjeni te stvaraju iznimno topao ugođaj, ali zašto ne iskočiti iz tradicionalnih okvira i probati nešto novo. Gin je piće koje svi obožavamo i ovoga Božića s njim možete ukrasiti svoj bor, a neobične kuglice nabaviti u popularnom zagrebačkom dućanu Kofer koji se nalazi na adresi Gundulićeva 13. U ponudi imaju kuglice u kojima se nalazi gin, a prozirna kuglica osim malene bočice Hendrick's gina, sadrži različite I egzotične začine; dehidriranu naranču, limun, bobice smreke, hibiskus…

Gin kuglica idealna je dekoracija za sve ljubitelje ovog ukusnog pića, ali i iznimno kreativan i jedinstven poklon za nadolazeći period blagdanskog darivanja. Želite li osigurati svoj primjerak ili oduševiti dragu osobu ovim poklonom, požurite jer kuglice dolaze u ograničenim količinama po cijeni od 90 kn. Osim u trgovini, kuglicu možete kupiti i online.

Foto: Kofer.com, Instagram
Objavljeno: 08.12.2018. u 15:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p