DIZAJN I ARHITEKTURA

Soho House ponovno očarao besprijekornim uređenjem

Mjesto za odabrane

Kultni Soho House po prvi put otvorio je svoja vrata u Aziji, točnije u Mumbaiju i niti ovoga puta nije razočarao s vrhunskim uređenjem.

Za one koji ne znaju, Soho House je kuća za odabrane članove osnovana 1995. u Londonu. Priča s 'privatnom' kućom napravljena je kako bi se članovi u slobodno vrijeme osjećali ugodno i neopterećeno ispijajući popodnevno piće. Sigurno pretpostavljate da je Soho House namijenjen višoj klasi s pozamašnom platežnom moći; usporedbe radi, mjesečna članarina je oko 1000 kn, što i nije neki novac za dobro situirane ljude, ali Soho je stvar prestiža i ugleda. Čak i ako možete platiti članarinu, to ne znači da ćete postati članom. Ovdje se cilja na ugledne ljude iz društvene i političke kreme koji imaju još nešto za ponuditi osim samog novca. Jednom kada postanete član, u Soho House možete boraviti koliko želite i besplatno koristit popratni sadržaj.

Soho House vrlo često je dom različitih evenata gdje se okupljaju uvaženi umjetnici i ostale bitne osobe, pa ne čudi činjenica kako je posebna pažnja usmjerena na uređenje interijera. Soho, naravno ima vlastiti tim dizajnera, ali otvoreni su i za vanjske suradnje te imaju pozamašnu listu kreativnih umjetnika s kojima su surađivali. Svaka Soho kuća ima svoj unikatni stil, a ona najnovije otvorena inspirirana je indijskom kulturom. Željeni tradicionalni izgled postignut je korištenjem autentičnih tkanina, materijala i boja koje savršeno predstavljaju Indiju. U nastavku vam prilažemo fotografije ovog posebnog interijera koje vam mogu poslužiti kao odličan izvor inspiracije.Objavljeno: 10.12.2018. u 15:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p