DIZAJN I ARHITEKTURA

Pleteni detalji za dom koje obožavamo

Lijepo i korisno u isto vrijeme!

U modnom svijetu ili kod uređenja interijera, pletivo je oduvijek plijenilo pozornost zbog svoje lijepe izrade, masivnosti i sofisticiranog izgleda. Korištenje pletiva domu daje jednu posebnu toplinu i nježnost, a mi smo pronašli fantastičan domaći brend kod kojeg možete dobiti svoju jedinstvenu i personaliziranu verziju najdražeg pletiva.

Beta home decor ime je iza kojeg stoji Elizabeta Delać koja apsolutno svaki segment svojih pletiva radi sama; od nabave materijala i u konačnici finalnog produkta. Beta home decor u svojoj ponudi ima pletene košare, deke, tepihe, jastuke te je teško ne primijetit s kakvom pažnjom i predanošću je svaki komad izrađen. Dizajnom dominiraju nježne pastele boje koji su ovogodišnji veliki hit u uređenju interijera jer su minimalističke, a istovremeno dovoljno upečatljive kako bi ostavile vizualno atraktivan dojam.

Želite li prepoznatljivu košaru ili tepih pokloniti dragoj osobi ili jednostavno obradovati sebe, one se u potpunosti mogu personalizirati tako da birate boju i veličinu, a slična situacija je i s tepisima. Još jedna vrlo važna stavka kod ovih proizvoda je ona da se smiju prati u perilici, što je odlično uzmemo li u obzir da su košare odlične za dječje igračke koje često znaju završiti s nekom mrljom, no to kod Beta home dizajna nije problem. Proces izrade komada traje maksimalno pet dana, a svoj primjerak možete naručiti putem službene web stranice i uživati u prekrasnom pletivu koje će oplemeniti te uljepšati vaš životni prostor.


Foto: Instagram
Objavljeno: 25.12.2018. u 14:45

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p