DIZAJN I ARHITEKTURA

Najposebniji ukrasi za dom s hrvatskim potpisom

Kote Living je baš ono što vam nedostaje

Životni prostor je ono nešto što simbolizira nas i našu osobnost, mjesto na koje dolazimo na kraju napornog dana i koje nas mora opustiti, smiriti te odisati pozitivnom energijom.

Skandinavski trend u uređenju interijera već nekoliko godina vrlo je poželjan i omiljen. Osim jednostavnih i preciznih linija, čistog i geometrijskog dizajna, kao i umirujućih boja, skandinavski stil nosi određen spokoj te je možda i to jedan od razloga zašto je toliko popularan i omiljen. Hrvatski brend Kote Living vjeruje u to kako prostor u kojem boravimo mora sadržavati predmete koje nam nešto znače. Upravo zato su odlučili hrvatskoj publici predstaviti himmeli.

'Himmel' na švedskom znači nebo, a sami himmeli simboliziraju usjev nadolazeće godine, odnosno vjeru u pozitivnu i radosnu budućnost. Inspirirani zanimljivim značenjem ovog pojma, Kote je odlučio dizajnirati prekrasne i značajne ukrase za dom vođene himmeli idejom. Svaki komad je jedinstven i neponovljiv, ručno rađen, a postoji i mogućnost personalizacije. Sama konstrukcija može ostati prazna ili je možete upotpuniti zračnom biljkom tillandsijom. Ovaj zanimljiv ukras najprije poklonite sebi, a zatim i dragim osobama omogućite da uživaju u ovom unikatnom i jedinstvenom ukrasu za dom. Svoj himmeli možete nabaviti putem Kote Living službene stranice.

Foto: Kote Living, Instagram
Objavljeno: 16.12.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p