DIZAJN I ARHITEKTURA

Najljepši personalizirani tanjuri koje želimo odmah

Mi smo očarani!

Ima li ljepšeg osjećaja od onog kada nekome poklonimo nešto unikatno i personalizirano? Upravo takvi pokloni su znakovi pažnje s jednom drugačijom i posebnom pričom, i definitivno gesta koja se dugo pamti.

Instagram volimo iz puno razloga, a jedan od tih razloga je otkrivanje novih talentiranih ljudi. Tea Marasović je mlada djevojka koja stoji iza brenda PEEJET handmade art by Teuska, a bavi se izradom, odnosno oslikavanjem ukrasnih tanjura. Diplomirana grafička dizajnerica svoju kreativnost i ljubav prema crtanju pretočila je u prekrasan kreativni projekt koji kao rezultat daje zaista šarmantne detalje za dom.

Tanjuri su prvenstveno namijenjeni kao ukras za zid ili policu, a najčešće se poklanjaju za rođendane, godišnjice, proslave diploma, vjenčanja i sve ostale važne životne trenutke. Motivi koje će Tea oslikati klijent odabire sam, a dalje je na njoj da ih na što bolji način prikaže na tanjuru. Jedna od zanimljivosti je i ta što se ponekad jedan crtež provlači na dva ili više komada tanjura, pa se tu onda radi o pravoj maloj umjetničkoj instalaciji. Budući da je blagdansko darivanje iza ugla, nema razloga da ne razmislite o ovim unikatnim ukrasima kao savršenom poklonu za dragu osobu ili ih jednostavno nabavite za sebe. Više Teinih radova možete pogledati na njezinom službenom Instagram profilu, gdje ujedno možete izvršiti i narudžbu.


Foto: Instagram
Objavljeno: 18.12.2018. u 14:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p