DOGAĐANJA

Eksterijeri diljem svijeta koji oduzimaju dah

Mjesta koja jedva čekaju da ih istražite!

Putovanja su nešto čemu se uvijek radujemo iz više razloga. Bez obzira da li na putovanje odlazite zbog odmora ili žudnje za nekom novom avanturom, lijepe fotografije će uvijek ostati trajni podsjetnik na te drage trenutke. Na putovanjima vidimo mnogo prekrasnih eksterijera, a u nastavku pogledajte jedne od najljepših na svijetu!

Malo tko može ostati imun na prekrasne eksterijere, a jedan od najboljih dijelova putovanja je upravo njihovo istraživanje. Hodanje po uskim ulicama i otkrivanje skrivenih ljepota nekog mjesta dragocjeno je iskustvo koje najčešće volimo zabilježiti i pokojom fotografijom. Zanimljive zgrade obogaćene neobičnim detaljima, prekrasna priroda koja mjestu pruža poseban dojam ili šarene kuće definitivno su nešto što privlači pažnju, stoga svoju dozu estetike potražite u nastavku!

Porto, Portugal

Svatko tko je bio u Portugalu složit će se da je to mjesto koje se može pohvaliti svojom neobičnom arhitekturom. Plave i bijele keramičke pločice koje potječu iz 13. stoljeća najpoznatiji su primjer toga, a osim što krase sam centar grada, možete ih pronaći i u raznim dućanima u obliku malih posuda koje mogu poslužiti i kao izvrstan suvenir.

Asilah, Maroko

Boje i tepisi poseban su pečat Maroka koji zbog svoje igre boja ostavlja dojam živahnog gradića. Kontrast između boja i neobični detalji koji se nalaze na tepisima zaista se nigdje na svijetu ne mogu vidjeti, pa ukoliko trebate materijala za pokoju životopisnu fotku, obavezno Maroko stavite na svoju listu putovanja.

Puglia, Italija

Neobične kamene kolibe pronaći ćete samo u jednom djelu Italije, točnije u mjestu Puglia. Osim kamena, ove kolibe izgrađene su i od gipsa kojim se postiže rustikalni mediteranski stil. Također možete rezervirati smještaj u jednoj od ovih interesantnih koliba, a on će sigurno dugo ostati u sjećanju.


Plato Mont-Royal, Kanada

 Za Plato Mont-Royal se često govori da je jedna od najživljih četvrti u Montrealu, a već prvi pogled na njegove zgrade to i potvrđuje. Riječ je o mjestu koje izgleda poput kakve slikovnice, a njegove ulice zovu na to da se u njima izgubite. Dobrog raspoloženja u ovom šarolikom mjestašcu sigurno ne nedostaje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.12.2018. u 00:00
Tagovi: eksterijer

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p