DIZAJN I ARHITEKTURA

Hrvatski brend Marinski Heartmades ima sve vašem domu treba

Keramičko posuđe kakvo do sada niste vidjeli

Kada govorimo o uređenju interijera, bitna je svaka sitnica jer sve te na prvi pogled sitnice su upravo ono što priču čini posebnom i uokvirenom.

Marina Marinski je djevojka koja dolazi iz Rijeke te stoji iza brenda Marinski Heartmades koji se bavi izradom jedinstvenog i unikatnog keramičkog posuđa. Svaki komad posuđa izrađen je ručno s puno ljubavi i pažnje te je tu da obogati dom ugodnom i kreativnom vibrom. Jedan od glavnih motiva koji se provlači ovim posuđem je priroda, ali i želja da se na životu održi tradicionalni način izrade posuđa.

Nit vodilja je kvaliteta prije kvantitete, i upravo zato se ovdje ne radi o masovnoj proizvodnji niti klupskom načinu izrade; svakom komadu se pridaje posebna pažnja i stvara se jedinstvena individualna priča. Budući da je sve ručno oslikavano i izrađivano, nikada se ne može dobiti potpuno identičan komad, on uvijek sadrži minimalne razlike i to je još nešto što ovaj brend čini toliko posebnim. Što se tiče ponude, zaista je raznolika i prilagodljiva različitim dobnim skupinama; tako možete kupiti i prekrasne keramičke ukrase za dječje sobe.

Osim samog posuđa u ponudi su i različite varijante vaza za cvijeće, kuglica za bor, ali ponuda je proširena s keramičkih proizvoda i na šarmantene jastuke. Marinski Heartmades je jedna posebna radionica kojom se prožima puno ljubavi, kreativnosti i želje za širenjem topline i pozitivne energije, stoga ako ste u potrazi za savršenim poklonom za bilo koju prigodu ili jednostavno tražite dekoracije za svoj dom, posjetite službenu web stranicu i sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Objavljeno: 22.12.2018. u 00:00
Tagovi: hrvatski dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p