MAKE UP

Savršeni beauty pokloni do 100 kn

Za Božić poklonite ljepotu!

Božić samo što nije pokucao na naša vrata, a vi još nemate savršeni poklon? Iako su vaše namjere da ove godine sve poklone nabavite na vrijeme bile potpuno iskrene, uvijek nešto iskrsne što vas spriječi na tom putu. No, ne brinite, vaš savršeni poklon još uvijek čeka na vas, samo je potrebno zaviriti u bogati beauty svijet!

Prije nego što se zaputite u ogromne gužve koje će ovaj vikend vladati trgovačkim centrima, važno je imati na umu što točno kupiti kako bi spriječili suvislo trošenje novaca. Česti je slučaj da u nedostatku vremena, ali i maštovitosti potrošimo više novaca nego što smo planirali, pa je dobro prije odlaska u šoping sastaviti mali 'šalabahter' kako ne bi upali u ovu čestu zamku blagdanske groznice. Iako su primamljive ponude na svakom koraku, ono što se uvijek isplati kupiti su beauty proizvodi, a razlozi koji to potvrđuju su mnogi.

Sigurno svatko od nas poznaje barem jednu zaljubljenicu u kozmetiku, pa zašto ju ne odradovati upravo takvim proizvodom ispod božićnog drvca? Nadalje, beauty proizvode koristimo u svojoj svakodnevnoj rutini te su uglavnom oni zaslužni za naš besprijekoran izgled, pa zašto ne pokazati omiljenoj osobi da smo upoznali njezinu rutinu poklonivši joj pokoji omiljeni proizvod. Također svim zaljubljenicama u make up dobro će poslužiti poneki novi proizvod za uljepšavanje, pa obogatite njihovu kolekciju. Kako se ovog vikenda ne bi izgubili u šoping groznici, zavirite u našu listu omiljenih beauty poklona do 100 kuna te poklonite prekrasan dar istovremeno uštedjevši svoj novac i vrijeme!

Foto: Pink Panda, NYX, L'occitane
Objavljeno: 22.12.2018. u 00:00
Tagovi: Božić

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p