MAKE UP

Olovka, gel ili sjenilo - što koristiti za savršeni oblik obrva?

Saznajte koje točno proizvode morate koristiti!

Obrve su jedan od važnijih dijelova na našem licu, a samim time ih je najteže i oblikovati. Već nekoliko sezona beauty svijet je u znaku prekrasno oblikovanih obrva, a tutorijala o njihovom uređivanju nikada nije bilo više. No koje proizvode je najbolje koristiti prilikom njihovog oblikovanja, saznajte u nastavku!

Ponuda proizvoda za uređivanje obrva je i više nego bogata, pa nije rijetkost da se u njoj izgubimo. Razne olovke, maskare, sjenila, gelovi u boji, češljići, vosak...izbor za uređivanje obrva je beskonačan, no ne znači da je svaki od navedenih proizvoda dobar za postizanje vašeg željenog looka. Olovka za obrve omiljen je alat za oblikovanje mnogima, a njezina uloga je popunjavanje praznina i oblikovanje obrve. Njezina preciznost u iscrtavanju omogućava da postignete željeni izgled bez obzira na to kakav je prirodni rast vaših obrva. S druge strane nepravilno rukovanje olovkom može dovesti do neželjenog oblika obrva koje su jedno vrijeme zabavljale Internet. Prilikom korištenja olovke vodite računa da vam odgovara njezina nijansa te da obrve pročešljate četkicom kako bi se boja ravnomjerno rasporedila.

Ukoliko su vaše obrve svijetle ili rijetke, neka sjenilo za obrve bude vaš izbor. Važno je da sjenilo prati oblik vaših obrva te ga nanesite ispod dlačica obrve kako bi izgledale gušće i deblje. Četkica kojom nanosite sjenilo mora biti gusta i čvrsta, a ako se prilikom nanošenja dogodi greška uvijek ju možete ispraviti bez imalo muke. Gel za obrve služi za fiksiranje i držanje dlačica obrve na mjestu, baš poput laka za kosu. Njega koristite ako su vaše obrve guste i debele kako bi poprimili uredniji izgled obrva. Nanošenje gela za obrve je jednostavan postupak jer samo češljate četkicom obrve u smjeru rasta dlačica. Tako ćete najlakše naglasiti njihov prirodan izgled, a prostor za greške je minimalan. 

Foto: Instagram, NYX, Essence, Revolution
Objavljeno: 27.12.2018. u 11:02
Tagovi: obrve

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p