MAKE UP

Kako ćemo se šminkati u 2019. godini?

Make up lookovi koje ćemo obožavati sljedeće godine

Tek što smo se naviknuli na make up trendove koje nam je servirala 2018. godina, njezinim završetkom otvaramo vrata nekim lookovima. Već se naveliko šuška kako će ovo biti godina u kojoj će se potpuno promijeniti neka make up pravila, a o čemu je točno riječ saznajte u nastavku!

Iako se trendovi mijenjaju nevjerojatnom brzinom, u make up svijetu postoje oni koji će se zadržati kroz cijelu godinu. Sigurno već imate svoje male rituale koje radite kada se godina približava svome kraju, pa nije naodmet u njih uvrstiti i poneku izmjenu sadržaja kozmetičke torbice te iz nje izbaciti sve što vam neće biti potrebno u nadolazećoj godini. Stoga bratite pažnju na make up trendove bez kojih niti jedan look neće biti potpun.


Sudeći po brojnim novitetima i trendovima koje najavljuju poznati vizažisti, 2019. će biti zanimljiva godina što se tiče make upa. Iako smo svjesni da ulazimo u sasvim novu godinu, sudeći po trendovima koji se predviđaju imamo osjećaj kao da smo tu make up pustolovinu već proživjeli. Riječ je naravno o povratku 90-ih te o make up blagodatima koji su vezani uz to razdoblje. Tako će naše usnice krasiti smeđe nijanse ruževa koje će biti za nijansu tamnije od boje naših prirodnih.

Za razliku od ove sezone, u nadolazećoj godini prirodan look ćemo nositi i u večernjim izdanjima, a naglasak će svakako biti na prirodnim obrvama. Dakle, u 2019. zaboravite na instagramske obrve zbog kojih smo svi jedno vrijeme izgledali poprilično klonirano! Nadalje, cijeli fokus make upa u novoj godini bit će na eyelineru, pa još uvijek stignete savladati tehniku njegovog kreiranja. Također crni eyeliner će dobiti svoje 'pojačanje' čije začetke smo mogli primijetiti i krajem ove godine, a to su eyelineri u boji, pa slobodno prepustite svojoj mašti na volju. Ono što ćemo ostaviti u ovoj godini bit će prenaglašeno konturiranje lica koje će zamijeniti nekoliko poteza bronzerom po ključnim mjestima kako bi uokvirili lice. Iz svega navedenog, čini nam se kako ulazimo u godinu koja slavi jednostavnost, ali s dozom elegancije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.12.2018. u 00:00
Tagovi: Make up

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p