MAKE UP

Revolucionarna maskara koju odmah želimo isprobati!

Revolucionarni dizajn s kojim su sve muke završile

Maskara je jedan od najčešćih make up proizvoda koje koristimo i također jedan od najproblematičnijih jer odabir one prave nije nimalo lak zadatak i vrlo je lako pogriješiti.

Odabrati dobru maskaru ponekad je pravi izazov, a izgled koji uključuje trepavice koje su slijepljene ili imaju grudice nitko ne želi. Beauty industrija već dugi niz godina pokušava plasirati revolucionare formule maskara koje neće imati neugodne nuspojave te koje će dati postojan i prigodan izgled trepavica. Ono u čemu je najveći problem kada govorimo o maskarama su četkice; upravo su one presudne za to kako će nanošena maskara izgledati i hoće li cjelokupni make up look biti lijep i postojan. Brend Beauténotions nedavno je na tržište plasirao novu koncepciju maskare pod nazivom IMMACULASH® 360 koja je posebna po tome što dolazi s dva nastavka za nanošenje proizvoda.

Ovakvim dizajnom nastoje omogućiti efekt savršenih trepavica tako da dualni aplikator podiže, kovrča i razdvaja trepavice istovremeno gradeći volumen dolazeći do trepavica sa svih strana i uglova. Dvodijelni aplikator može se koristiti zajedno, ali i odvojeno. Nastavak detail brush koristi se za nanošenje maskare na kutove trepavica i na one donje, a volumizing brush, kako mu i samo ime govori za dobivanje volumena i sveukupnog dramatičnog pogleda. Ovakav koncept maskare rješava problem preslikavanja boje s donjih trepavica na kožu i omogućuje istovremeno nanošenje koje doista zvuči nevjerojatno i daje standardnom načinu nanošenja jednu novu dimenziju u svakom smislu. Želite li ovu fantastičnu maskaru, možete je naručiti putem službene web stranice.

Foto: Beautenotions
Objavljeno: 22.12.2018. u 16:00
Tagovi: Make up, maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p