MAKE UP

5 najtraženijih maskara 2018-te

Ovo je bila godina voluminoznih i uvijenih trepavica!

Uz puder, maskara je kozmetički proizvod koji najčešće koristimo. Maskarom naglašavamo ljepotu oka te kreiramo zavodljivi pogled, a to je moguće jedino ako koristimo kvalitetnu maskaru. Kako je kraj godine blizu sigurno ste u potrazi za savršenim make upom, pa u nastavku saznajte koje maskare smo obožavali ove godine!

Voluminozne, podignute i uvijene trepavice vrlo je lako postići ako koristimo dobar kozmetički proizvod. Maskare koje spadaju u tu skupinu su one koje naglašavaju naš pogled, ne stvaraju ljepljive grudice te je dovoljno svega nekoliko puta proći četkicom da bi dobili prekrasno uvijene trepavice. Ponekad nekvalitetni make up proizvodi dobrano naruše naš kompletni look, a kako se bliži Nova godina prostora za pogreške ne smije biti.

Nadalje, na očima se najčešće zadržavaju pogledi, pa u svoju kozmetičku torbicu smjestite jednu od 5 najtraženijih maskara ove godine koje su se od ostalih istaknule svojom kvalitetom, a koja je vidljiva u obliku četkice te u samoj formuli maskare. Također osim kvalitete, ove maskare su bile izuzetno tražene i zbog svoje pristupačne cijene, pa su kao takve svima dostupne. Maskare se međusobno razliku, od onih obogaćene raznim uljima koja pospješuju rast naših trepavica, pa sve do maskara koje ispunjavaju praznine između trepavica, stoga izaberite maskaru koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i dočekajte Novu godinu s jednim sasvim drugačijim pogledom!

Foto: Instagram, Maybelline, Max Factor, L'Oreal, Rimmel London
Objavljeno: 26.12.2018. u 00:00
Tagovi: maskara

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p