MAKE UP

4 make up looka idealna za novogodišnju noć

Dočekajte Novu godinu u svom najljepšem izdanju!

Sve smo bliže najluđoj noći u godini, a osim odabira idealne lokacije, društva s kojim želite podijeliti ovu posebnu večer te savršenog outfita, važno je obratiti pažnju i na make up koji će dati onaj završni touch cijeloj kombinaciji. Zato potražite inspiraciju u ovim 4 make up lookovima koji će pokazati da ste za nove izazove koji dolaze itekako spremni!

Bez obzira u kakvom sjećanju će vam ostati ova godina koja se bliži svome kraju, potrebno ju je ispratiti kako dolikuje. Svoje najbolje izdanje uglavnom ostavljamo za njezin sam kraj, a vremena za njegovo osmišljavanje je sve manje. Ako nikako ne možete pronaći vremena za osmišljavanje zanimljivih modnih kombinacija, uvijek običnu crnu haljinu, koja je učestali izbor mnogih, možete podignuti na novu razinu zanimljivom šminkom. Novogodišnji make up mora biti razigran i upečatljiv, pa slobodno možete pustiti svojoj mašti na volju te se poigrati lookovima koje možda do sada niste isprobali. Uvijek je dobro vrijeme za otkriti nešto novo o sebi, pa možda u novu godinu zaista uđete s krilaticom 'New year, new me'!

Razigrani i višebojni make up odličan je izbor ako želite izaći iz svojih okvira i pokazati dozu kreativnosti. Možete koristiti kombinaciju kontrastnih i jarkih boja na kapcima, ali pritom ostavite usne u nude nijansi jer sva pažnja treba biti usmjerena na izgled očiju. No, ako vam je ovaj make up look previše riskantan uvijek se možete vratiti provjerenom receptu, a to su crvene usne i snažan highlighter koji stavite na jagodice i vrhove obrva te bradu. Kako je Nova godina u pitanju, slobodno koristite umjetne trepavice velikih dimenzija kako bi pogled bio što zavodljiviji.

Ako ste već pronašli savršeno odjevnu kombinaciju koja je i više nego upečatljiva, u tom slučaju bi vaš make up trebao biti neutralan. Zato se poigrajte toplim bojama čiji izgled možete upotpuniti sjajilom koje sadrži malo više šljokica. Kada smo kod šljokica, osim odjeće vole ih i naši kapci, pa možete stvoriti zanimljiv make up koristeći šljokice na donjem djelu oka, a kapke našminkati toplim tonovima. Takvom igrom boja stvarate kombinaciju koja definitivno privlači poglede!

Foto: Instagram, Pexels
Objavljeno: 21.12.2018. u 12:16
Tagovi: nova godina

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p