KOŽA

Kada krenuti s korištenjem krema protiv bora?

Započnite s njegom lica na vrijeme!

Koža lica je ta koja nepogrešivo oslikava naš stil života i životne navike te joj je potrebno posvetiti puno pažnje kako bi što duže zadržali njezin mladoliki izgled. No, često u svojoj njezi lica zaboravimo na 'neprijatelje' našoj koži - bore, koje se pojave kada ih najmanje očekujemo!

Ako ste mislili kako bore ne bi trebale biti vaš predmet interesa jer trenutno uživate u najboljim godinama, možda vas iznenadi činjenica da se one mogu pojaviti i puno ranije nego što ste ih očekivali. Kao i kod svakog dolaska nenajavljenog gosta, tako i bore u nama izazivaju određenu frustraciju, a ovi prvi znaci starenja mogu se pojaviti u trenutku kada se osjećamo kao da smo tek počeli živjeti te se najčešće pojavljuju na području oko očiju. Iako su bore posljednje što jedna mlada žena želi vidjeti na svome licu, one se javljaju kao posljedica gubitka elastičnosti i tonusa kože. No, taj ishod možete ublažiti pravilnom njegom lica koja mora krenuti na vrijeme!

Stoga, ne čekajte prve bore na svome licu da bi u svoju beauty rutinu uključili preparate koji će preuzeti na sebe bitku protiv bora, već vodeći se onom poznatom 'bolje spriječiti, nego lječiti' u svojoj 26-toj godini krenite s njegom te odgodite njihov dolazak. U kasnijim dvadesetima dvije su kreme potrebne kako bi odgodili nastanak bora na vašem licu, pa koristite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom tijekom cijele godine te hranjivu noćnu kremu koja će dodatno nahraniti vašu kožu i održati njezinu elastičnost.

Foto: Instagram, L'occitane, Garnier, Loreal, Neutrogena, Kiehl's
Objavljeno: 24.12.2018. u 00:00
Tagovi: bore

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p