ANA BACINGER

Moj najdraži kutak u domu: Boba Blašković

Urednica bloga Dblog otkrila nam je kako izgleda njezin najdraži kutak!
Boba Blašković

Bobu Blašković nema potrebe puno predstavljati ako ste ljubitelj divnih interijera i arhitekture jer vam njezin Dblog vjerojatno već godinama stoji u bookmarksima. Urednica bloga Dblog i suorganizatorica lifestyle i experience radionice O’snova ima jedan od najljepših stanova u Zagrebu, a mi smo je zamolili da nam ususret Božiću otkrije koji kutak najviše voli i kako ga prilagođava ovom svečanom razdoblju…

Omiljeni kutak mi je ovaj crni zid i to prvenstveno jer me podsjeća na jednu od boljih odluka u životu - a to je da nemamo televiziju te da više i kvalitetnije vremena provodimo zajedno sa svojom obitelji. Naime, nemate pojma koliko život postaje ljepši kada večer provedete s partnerom u razgovoru, šetnji, romantičnoj večeri, nego gledajući reprize na televiziji. I zato moj zid, na kojem je trebala stajati televizija i kroz koji su već bili i provučeni kablovi, ima potpuno drugačiju, sentimentalnu namjenu.

Na njemu su slike koje su crtala moja djeca, slika Mladena Veže koja je vjenčani poklon, ogledalo iz OutOfBoxa, nekoliko sitnica koje sezonski mijenjam. Trenutno je sve u božićnom ruhu, ali već ubrzo moj će dom izgledati potpuno drugačije jer dekoracije mijenjam stalno, praktički na tjednoj bazi.

Boba Blašković

U ovom kutku su i dva moja omiljena 'dizajnerska' komada. Komoda Fina bosansko-hercegovačkog brenda Gazzde koja je nedavno dobila nagradu Red Dot za dizajn te Rex fotelja kultnog slovenskog dizajnera Nike Kralja. To je ujedno bio i prvi predmet u kojeg sam se bila zaljubila, još kao djevojčica.

No, da ne mislite, iako sam urednica dizajn blog-portala Dblog te novinarka koja godinama prati dizajn i arhitekturu, kod mene nije sve dizajnersko i minimalističko. Ima na ovoj polici i Ikee, Jyska, Lesnine, Emmezete, Peveca, Stradivarijusa, H&M Homea, ali i House Doctora, Monographa, Sissy Boya, Broste Copenhagena, Vilenica Studija, OutofBoxa i domaćih dizajnera...

Obožavam te kombinacije i promjene... I Božić, naravno.

Boba Blašković

Boba Blašković

Boba Blašković

Boba Blašković

Boba Blašković

photos: privatni album

Objavljeno: 24.12.2018. u 10:08

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p